Vi drar igång med en Converse blogg på sidan

Som ni redan säkert förstått så handlar denna hemsidan uteslutande om Converse skor av alla de slag. Nu drar vi också igång en Converse blogg vilket kommer innehålla en hel del Converse nyheter och aktuella artiklar relaterade till skor och kläder från Converse.

Hur började historien om Converse skor?

Historien om Converse sägs inledas 1908 då en man vid namnet Marquis M. Converse öppnade en affär i Massachusetts vilken fick namnet Rubber Shoe Company. Vid den tiden insåg han knappast vilken stor påverkan och succee som hans företag skulle få. Den stora framgången som Rubber Shoe Comåany hade har sedan medfört att Converse skor blivit ett av de i särklass allra största varumärkena inom skoindustrin. Redan från starten så var Converse väldigt aktivt förekommande inom basket. Av denna anledningar förknippades förr i tiden Converse skor mycket med just baskepsporten.

Redan från sin försäljningsstart så har Converse ansetts vara ett av världens allra mest säljande skomärke. Idag säljer Converse skor som aldrig förr och som del i framgångssagan anses vara det faktum att många människor använder skorna lika väl till vardags som till fest.

20 apr 2013